Minvej

Hvad er Minvej?

Minvej er en applikation (app) til borgere med en sindslidelse bosat i Københavns kommune. App’en har til hensigt at hjælpe med at forebygge tilbagefald samt give støtte til at leve det bedst mulige liv i hverdagen.

Minvejs grundsyn er, at alle kan, vil og gør noget, uanset hvad livet har budt.

Minvej ønsker at give mennesker med sindslidelser troen på, samt muligheden for at blive klogere på handlemuligheder og mønstre i forhold til sin sindslidelse og hverdag i øvrigt. App'en er derfor designet med henblik på, at have fokus på hvad der er opbyggende og styrkende, hvad man kan gøre, og hvad man skal undgå. Minvej tillægger nemlig hverdagslivets handlinger og gøremål betydningsfulde for at komme sig. 

App’en er en funktionel skabelon, så man selv kan designe sit indhold, så det motiverer, giver mening og hjælper. Den kan bruges individuelt og med inddragelse af sit netværk.

App’en er udarbejdet i samarbejde med borgere, som selv er målgruppen. Denne brugerinddragelse har sikret at relevante perspektiver, erfaringer og viden er medtænkt i app’en således, at den forhåbentlig er meningsgivende og anvendelig.