Botilbuddet Tranehavegård

Tranehavegård er et midlertidigt §107 botilbud under Center City

Hvem er vi?

Personalegruppen er fordelt på flere faggrupper som pædagoger, social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter og sygeplejersker. Ledelsen består af botilbudsleder og stedfortræder. Vi har rengøringspersonale som rengør fælles arealerne samt et serviceteam, til at reparere håndværksmæssige opgaver på fællesarealerne.

Hvordan ser vi på mennesker med sindslidelser?

På Tranehavegård arbejder vi ud fra Københavns Kommunes overordnede tilgang, som er en Recovery orienteret tilgang. Med Recovery tilgangen sætter vi menneskers ønsker for livet i fokus og fremmer deres ressourcer. Det er vigtigt som beboer at være medinddraget, især når der arbejdes med handleplaner hver 4. måned og med Forandringskompasset. Personalet arbejder efter Københavns Kommunes retningslinjer og kvalitetsstandarder. Det vil sige, at man som beboer skal have et ønske om at samarbejde med personalet og ønske kontakt hver dag. Som beboer vil du få en primær og sekundær kontaktperson, dette for at sikre tryghed, når din primære kontaktperson har ferie eller fri.

Ydermere arbejder vi ud fra Københavns Kommunes værdigrundlag, som er følgende:

  • Respekt
  • Ligeværdighed
  • Dialog
  • Tillid

Tranehavegård ser sig selv som et udviklingshus, hvor vi er for at lære, blive bedre, skabe forandringer og udvikle os. Dette sker i et miljø, hvor der er omsorgsfulde personale, som hele tiden støtter dig på vejen.

Boligerne

Tranehavegård har både to- og et-rums boliger. Alle boliger har eget køkken og bad. Dertil er der fællesrum, aktivitetslokaler og et fælleskøkken. Tranehavegård har i alt 44 boliger.

Som beboer på Tranehavegård, lejer du dig ind via boligforeningen 3b. Det vil sige som beboer på Tranehavegård får du din egen lejekontrakt, som du er ansvarlig for at efterleve i forhold til lejeloven og husordenen for 3b. Når du flytter ind på Tranehavegård, skal du forbi 3b's varmemester for at bestille et indflyttersyn. Det er også der du skal henvende dig, hvis der opstår problemer med lejeforholdene i din bolig. Til dit lejemål er der tilknyttet vaskekælder og pladser, hvor du kan parkere din cykel samt et loftrum.

Aktiviteter på Tranehavegård

  • Motionsrum
  • Fælles gåture
  • Fælles morgenmad hver fredag
  • Brunch den sidste fredag i måneden
  • Fælles rum med computer og tv
  • Digtoplæsning og eventyr fortællinger

Kontakt

Leder Simon Hegelund Østergaard, tlf 30 57 36 58 

Kontakt