Botilbuddet Hornemanns Vænge

Vi ligger lidt uden for Valby, tæt på Vigerslevparken, Søndermarken og Frederiksberg Have

Botilbuddet Hornemanns Vænge har 39 nyrenoverede lyse torumslejligheder med eget bad og køkkenfaciliteter. Der er åbne fællesarealer fordelt på tre etager, som danner rammen om en fælles gårdhave. Beboerne har adgang til fælleskøkken, aktivitetsrum og vaskeri.

Madordning

Botilbuddet Hornemanns Vænge har et dygtigt køkkenteam som dagligt producerer 3 hovedmåltider og 3 mellemmåltider. Alle beboere på Botilbuddet Hornemanns Vænge har mulighed for at tilmelde sig madordningen.

Botilbuddet Hornemanns Vænge blev udnævnt og hædret til Diplomfesten den 19. november på Københavns Rådhus.

Her modtog Botilbuddet Hornemanns Vænge diplom i kategorien Højdespringermåltidet, som gives for en ekstraordinær positiv udvikling, hvor initiativerne og indsatsen i Køkkenløftet har løftet måltidet mærkbart - ja, nærmest fået det til at lette i forhold til udgangspunktet.

Talen til Botilbuddet Hornemanns Vænge ved overrækkelsen af diplomet

"Hermann Koch Gården (nu Botilbuddet Hornemanns Vænge) er et botilbud for 39 beboere med psykiske lidelser. I tilbyder hver dag jeres borgere måltider og mellemmåltider af høj kvalitet. I har fokus på økologi og Fair Trade og ved hjælp af "gør-det-selv-princippet" er det lykkedes at skabe råderum til en høj økologiprocent. I har rigtig godt styr på arbejdet med økologien. I udskærer hele dyr, I plukker jeres krydderurter i haven og I ryger fisk og bacon i grillen. I er på meget kort tid gået fra det frosne til det friske og fra det færdigproducerede til det hjemmelavede. I har dermed gennemgået en ekstraordinær positiv udvikling, som er mærkbar for alle borgere, der bor på Hermann Koch Gården.".

Samarbejde med beboere og pårørende

På Botilbuddet Hornemanns Vænge vægter vi samarbejdet med beboere og pårørende højt. Vi holder jævnligt husmøder, som giver mulighed for udveksling af synspunkter og forslag. Derudover afholder vi hver år to arrangementer for beboere og pårørende.

Her finder du velkomstfolder for Hornemanns Vænge. 

 

 

Kontakt

+45 36 13 05 60
+45 21 56 96 81